Wat heeft Jongsocialisten dat niemand anders heeft? Een unieke job op een geweldige plek en 12 verrassende dingen die je zeker moet weten!

Primaire tabs

Jongsocialisten is op zoek naar een nationale secretaris! Samen met het bestuur van de beweging en je collega zal je helpen om Jongsocialisten dagelijks in zo goed mogelijke banen te sturen.
Je bent als secretaris de ideale partner voor de beweging en leden. 

Hieronder staan 12 verrassende of belangrijke dingen die je zeker moet weten!  

6 redenen om te solliciteren

1) Elke dag is een nieuw avontuur bij de Jongsocialisten. Onze beweging staat verre van stil en jij dient mee te waken over de vlotte werking.
Een uitdaging? Een heus avontuur? Dat is een understatement.

 

 

 

 

 

 

2) De samenleving staat onder druk, mensen werken zich kapot. Maar bij de Jongsocialisten wordt rekening gehouden met werkdruk en ontspanning. 

3) Jongsocialisten is meer dan een beweging. Vriendschap, feesten en amuseren hoort hier ook bij. Ook de nationaal secretaris neemt hieraan deel! Uiteraard niet alle dagen ;). 

4) Geïnteresseerd in politiek en op zoek naar de plek om met politiek in contact te komen? Jouw bureau bevindt zich op het hoofdkwartier van sp.a. Politiek op de eerste rij dus. 

5) Jongsocialisten komt tegemoet aan jouw vragen en noden. Kom je met het openbaar vervoer? Liever eens thuis werken? Dat kan geregeld worden! 

6) Last but not least: de nationaal secretaris staat er niet alleen voor. Je komt terecht in een geweldige bende.
Het bestuur staat jou elke dag bij en jij dient als klankbord om de beslissingen en gedachten van het bestuur mee vorm te geven. Kortom, waarom nog twijfelen? 

 


 

6 dingen die we van jou verwachten

1) Je bent de verantwoordelijke van de interne coördinatie. Wat wil zeggen dat je onder meer projecten kan leiden en deze ook kan opvolgen. Jouw praktische inzet is een troef!

2) Je volgt het beleidsplan op en zorgt ervoor dat alles duidelijk gemonitord wordt.
Jij bent immers de verantwoordelijke van het jaarlijkse werkingsverslag en financiële rapportage. 

3) Je adviseert de raad van bestuur en de algemene vergadering van Jongsocialisten over jouw visie op de beleidsplannen en het subsidiedossier.
Jouw mening telt elke keer opnieuw.

4) Je bent een teamspeler. Je onderhoudt de contacten met onze nevenorganisaties en je zorgt voor een optimale samenwerking. Wat we samen doen, doen we immers beter.

5) Je dient als eerste aanspreekpunt binnen de beweging. Je kan vlot communiceren met leden en derden via mail, sociale media en telefoon. Je bent de eerste contactpersoon.

6) Een ding is zeker: deze job biedt je je talenten beter te ontplooien en je te laten groeien in het vak waarin jongeren en politiek elkaar leren kennen. Jij kan de spilfiguur hierin worden. Interesse in de job? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Denk jij dat het in je hebt om dé nieuwe nationale secretaris te worden van dé tofste, boeiendste en aangenaamste jongerenbeweging van België? Aarzel niet en stuur jouw CV met korte motivatie door naar ons mailadres. Haast je, want je hebt tot 31 juli 23.00 uur de tijd om je motivatiebrief en CV op te sturen! Meer info over het reilen en zeilen van de nationale secretaris kan je hier vinden