Onze Raad van Bestuur breidt uit. En jij kan erbij horen!

Primaire tabs

Om ons team te versterken zijn we, in aanloop naar de verkiezingen van oktober 2018 en mei 2019 op zoek naar twee extra steunpilaren. Om de gender balance te respecteren, hebben minstens één M of X nodig.

 

Wie zoeken we?

De Raad van Bestuur staat in voor het dagelijkse bestuur van onze beweging. Dat gaat van begroting over leden mobiliseren tot het plannen en uitvoeren van fijne en – hopelijk- succesvolle acties. Ons team draait reeds zeer goed, maar in een verkiezingsjaar kunnen we altijd extra handen gebruiken. Ben je erg creatief in het uitwerken van acties? Of denk je dat je een goede steun kan zijn voor Jongsocialisten die opkomen tijdens de aanstormende verkiezingen? Dan kunnen we jouw hulp zeker gebruiken.

 

Wat verwachten we van je?

De Raad van Bestuur komt regelmatig samen. We verwachten dat je zo vaak mogelijk op deze vergaderingen aanwezig kunt zijn. (Je vervoer naar Brussel wordt uiteraard gecompenseerd.)

Als lid van de Raad van Bestuur ga je een zeker engagement aan. Je probeert dus zo vaak als mogelijk je team te ondersteunen.

 

Solliciteren

Omdat de verkiezingen voor de deur staan, willen we zo snel mogelijk ons dreamteam aandikken. De verkiezingen gebeuren dus enkel online en zullen deze zomer nog afgerond worden.

Je kan je intentieverklaring met bijhorende foto tot en met 31/07 insturen naar info@jongsocialisten.be

Je mandaat loopt tot en met december 2019.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@jongsocialisten.be

 

Het verkiezingsreglement kan je alvast inkijken via de link hieronder.