Voetbaltornooi JS & MJS

Primaire tabs

Op 21 juli, de nationale feestdag, organiseert Jongsocialisten en Movement des Jeunes Socialistes een ‘openluchtzaalvoetbaltornooi’ dit om de banden tussen onze twee organisaties aan te halen en te pleiten voor een betere samenwerking tussen het noorden en het zuiden van ons land.

WANNEER?

Het toernooi vindt plaats op maandag 21 juli en zal aanvangen om 10u (vanaf 9u aankomst en inschrijving). De finale is gepland rond 16 u 30. Een preciezere planning met de uren van de matchen die je team zal spelen zal een paar weken op voorhand worden toegestuurd.

WAAR?

 

Terreinen van de VUB

Afspraak op het grasveld naast Trefcentrum
Y' vzw
Pleinlaan 02, 1050 Brussel

Toegang
via Triomflaan inkom 6

(wegbeschrijving onderaan)

 

HOE INSCHRIJVEN? Deelname kost € 15 per ploeg. Om je team in te schrijven stort je € 15 op rekeningnummer 068-2245744-27 met als mededeling de naam van je ploeg. Bovendien stuur je een e-mail naar fahim.deleener@gmail.com met daarin de naam van je ploeg en contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) van de verantwoordelijke van de ploeg. Je inschrijving is pas definitief wanneer je een e-mail terugkrijgt met bevestiging van betaling. Inschrijven kan uiterlijk tot woensdag 16 juli.

 

PRAKTISCH

Je ploeg moet uit minimum 5 spelers bestaan en mag maximum 8 leden (5 basisspelers en 3 reservespelers) bevatten. De wedstrijden zullen worden gespeeld in poulevorm, waarna de besten uit elke poule zullen doorgaan naar: achtste finale, kwartfinale, halve finale en finale. Om het scheidsrechterwerk voor de organisatie wat te verlichten vragen we wel dat 2 spelers uit elke ploeg 2 matchen zouden fluiten.

 

WEGBESCHRIJVING NAAR TERREINEN VUB

 

Metro:Halte 'Petillon' - Neem uitgang 'Vrijwilligerslaan'. Volg deze naar rechts gedurende ongeveer 500 meter. U komt dan vanzelf op de campus.

Tram:7, 25 - Stap af aan halte 'Kazerne'. Volg de Generaal Jaques laan tot aan de Triomflaan en sla links af. Betreed de campus via Triomflaan, Toegang 6. Gebouw Y' is dan het eerste gebouw op de rechterkant.

 

Trein:

Neem de trein richting Brussel Centraal Station -en vervolg uw weg met de metro:

Halte 'Petillon' - Neem uitgang 'Vrijwilligerslaan'. Volg deze naar rechts gedurende ongeveer 500 meter. U komt dan vanzelf op de campus.

 

Villo:

 

Wagen:

Aan het einde van de E40 volgt u richting Koekelberg en neemt u vervolgens de Leopold II-tunnel tot het centrum van Brussel. Volg de tunnels tot aan 'Troon/Trone'. Verlaat de tunnels en rij de Troonlaan af tot aan de General Jacqueslaan. Draai links op en u ziet de campus rechts van u liggen. Sla rechts af ter hoogte van de Triomflaan. Neem op de Triomflaan Toegang 6. Een andere mogelijkheid is dat u aan het einde van de E40 de Ring (R0) richting Namen/Luik neemt en vervolgens de A12 richting Laken volgt. Via de Van Praetlaan en de Van Praetbrug kan u dan richting Reyerslaan en Montgommery rijden. Aan het rond punt 'Montgommery' rijdt u rechtdoor tot u op de General Jacqueslaan komt. Draai links de Triomflaan op. Links ziet u het warenhuis Colruyt, rechts van u ligt de campus. Neem op de Triomflaan Toegang 6.

 

A12 vanuit Antwerpen/Aartselaar/Meise.

Volg de A12 richting Laken. Via de Van Praetlaan en de Van Praetbrug kan u dan richting Reyerslaan en Montgommery rijden. Aan het rond punt 'Montgommery' rijdt u rechtdoor tot u op de General Jacqueslaan komt. Draai links de Triomflaan op. Links ziet u het warenhuis Colruyt, rechts van u ligt de campus. Neem op de Triomflaan Toegang 6.

 

E19 vanuit Antwerpen/Mechelen.

Sluit via de grote Ring (R0) aan op de A201 naar Brussel/Evere. Rij voorbij de NAVO-gebouwen en volg richting Reyerslaan. Draai de Reyerslaan links op en volg richting Montgommery. Aan het rond punt 'Montgommery' rijdt u rechtdoor tot u op de General Jacqueslaan komt. Draai links de Triomflaan op. Links ziet u het warenhuis Colruyt, rechts van u ligt de campus. Neem op de Triomflaan Toegang 6.

 

E40 vanuit Leuven/Luik.

Volg de E40 tot het einde (18, Reyers). Draai de Reyerslaan links op en volg richting Montgommery. Aan het rond punt 'Montgommery' rijdt u rechtdoor tot u op de General Jacqueslaan komt. Draai links de Triomflaan op. Links ziet u het warenhuis Colruyt, rechts van u ligt de campus. Neen op de Triomflaan Toegang 6.

 

E411 vanuit Luxemburg/Namen/Overijse.

Volg de E411 helemaal tot op het einde. Vervolgens kan u aansluiten op de Jules Cockxstraat. Op het einde daarvan draait u links op, net voor brandweerpost 'Delta'. Dit is de Triomflaan. Volg deze tot voorbij het kruispunt (garage Renault op uw linkerkant) en vervolgens komt u de campus op uw rechterkant tegen. Neem op de Triomflaan Toegang 6. Op de campus is een toegangssysteem met verzinkbare palen in gebruik. Externe bezoekers dienen zich bij het binnenrijden via de intercom te melden. Voor bepaalde activiteiten voorzien we de uitnodigingen van een barcode die vrije toegang geeft.