Nieuwe Jongsocialisten website!

Primaire tabs

Beste Jongsocialisten, beste bezoekers van onze website,

Mag ik je met veel trots even rondleiden op onze nieuwe website? Je vindt hier onze reactie op het laatste politieke nieuws en vinnige standpunten, maar ook de aankondiging van interessante acties en activiteiten. Heb je bijvoorbeeld al gezien wat onze Jongsocialisten over kernwapens denken? Wist je al van de gespreksmiddag met Yasmine Kherbache deze zaterdag? Dit en nog veel meer kan je allemaal terugvinden op onze pagina. Ook oude standpunten hebben we bewaard. Zo kan je steeds bij ons terecht wanneer je over eender welk onderwerp een jong links standpunt zoekt. Ook wanneer je op zoek bent naar materiaal om een actie te ondersteunen, ben je aan het juiste adres. In onze webshop kan je naar hartenlust winkelen in ons Jongsocialisten promo aanbod.

We willen met onze nieuwe website het hart van onze beweging een platform geven. Je zal zien dat onze lokale afdelingen een prominente plaats hebben gekregen. Benieuwd wat zij binnenkort organiseren? Kom maar kijken!

Voor onze leden is er een nieuwtje: een heus intranet met fora om best practices te delen, om binnen je afdeling te communiceren of om ideeën uit te wisselen over actuele onderwerpen.

Deze website is er gekomen dankzij de inspanningen van het bestuur en het secretariaat, die als klankbord steeds alle opties hebben getest. Vooral een heel dikke merci aan Mitch, die dit groot project tot een goed einde heeft gebracht. Dank jullie wel! Wat je ook nodig hebt, browse erop los en je vindt vast een antwoord. Laat ons zeker weten wat je er van vindt!

Groeten,

Sanne Doms

Voorzitter Jongsocialisten