Jongsocialisten doen mee aan Climate Express

Primaire tabs

Het najaar van de Jongsocialisten zetten we helemaal in het teken van de Klimaattop in december. In aanloop naar de conferentie organiseren we verschillende activiteiten rond het thema. In november belichten we zo de verschillende aspecten van de klimaatproblematiek aan de hand van boeiende lezingen en activiteiten.

Als hoogtepunt van onze themamaand doen we mee aan de Climate Express op 29 november. Die dag vindt er in Parijs (aan de vooravond van de top) een klimaatmars plaats waarop maar liefst 500 000 aanwezigen verwachten worden. We trekken ernaar toe met een trein, de Climate Express. Ook de Jongsocialisten mogen daarop niet ontbreken!

Wil je graag mee met de Climate Express naar Parijs? Super! Dit zijn de voorwaarden:

  • Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@jongsocialisten.be , en geef daarin aan waarom jij het belangrijk vindt om samen met de Jongsocialisten mee te gaan naar de Klimaatmars
  • We verwachten dat deelnemers aan de Climate Express ook op minstens twee activiteitenaanwezig zijn die we in november organiseren. Zo trekken we met JS-klimaatsambassadeurs richting Parijs!
  • Het inschrijvingsgeld bedraagt 45 euro (solidariteitstarief) of 20 euro (het nationaal bestuur komt bij dit tarief tussen in de kosten. Je maakt zelf uit voor welk tarief je in aanmerking komt ).

Heb je vragen, leuke ideeën of tips voor mogelijke activiteiten in onze klimaatmaand? Laat het weten aan Caroline Bal (caroline.bal@jongsocialisten.be)!