Gezocht: nieuwe bestuursploeg

Primaire tabs

Het einde van het jaar komt stilaan in zicht, en onze beweging maakt zich klaar voor de nationale bestuursverkiezingen. We gaan op zoek naar maar liefst 10 nationaal bestuursleden en 14 leden voor onze algemene vergadering. Naar 24 enthousiaste  jonge sossen die zich voor de komende twee jaar willen engageren op nationaal niveau.

Heel concreet zoeken we één nationaal voorzitter, één nationaal ondervoorzitter (het is de eerste keer dat we hiernaar op zoek gaan), één internationaal secretaris en zeven nationaal bestuursleden. Verder hopen we 14 kritische vertegenwoordigers te vinden voor de samenstelling van onze Algemene Vergadering (twee per provincie of gewest en twee studentenvertegenwoordigers).

Hier kan je de vacature en meer informatie downloaden per mandaat:

ALGEMENE VERGADERING vacature en info

NATIONAAL BESTUURSLID vacature en info

INTERNATIONAAL SECRETARIS vacature en info

NATIONAAL ONDERVOORZITTER vacature en info

NATIONAAL VOORZITTER vacature en info

Voel jij het kriebelen om zo’n engagement aan te gaan? Loopt er een talent rond in jouw afdeling die dit goed zou doen? Vanaf vandaag kan je jouw kandidatuur indienen tot en met 2 november (7u). Wij zijn alvast in blijde verwachting!

Als je meer wil weten over de verkiezingsprocedure, kan je hier het verkiezingsreglement nalezen: VERKIEZINGSREGLEMENT 2015

Zit je toch nog met onbeantwoorde vragen? Spreek gerust het huidige nationale bestuur of de nationaal secretaris aan (info@jongsocialisten.be).