Nationaal

Jongsocialisten nodigt je uit voor een gezellige tentenbabbel.

Haal je tent van onder het stof en kom op zaterdag 6 juli bij ons kamperen in Kortrijk. We zorgen voor (vegetarisch) eten 's avonds en een lekker ontbijt de volgende dag. 

 

Wie is welkom?

Iedereen! Nationale bestuursleden, regionale bestuursleden, AV-leden, maar ook...

Na onze meer dan geslaagde eerste editie van Contentweekend in Leuven (drugs & zorg) zijn we terug met Contentweekend 2.0. Brussel (klimaat & migratie). 

Opgelet: inschrijven is verplicht via https://goo.gl/forms/gZrQdDRqGtiXiKig2 

 

 

Waar en wanneer?

-----------------------

Zaterdagochtend...

 

25% ??? ‘What the Fuck!’ 

 

What the Fuck doet die grote 25% bij de Jongsocialisten op Go Left? Is dit het gemiddeld cijfer op onze laatste rapporten? Is 25% onze pronostiek van het percentage dat sp.a gaat behalen bij de komende verkiezingen? Heeft 25% van onze leden belachelijk goede dansvaardigheden?

 

Neen, niets van dat. 25% is het...

150 kilometer

1 rode gocart omringd door een rood peloton

24 uur

Ontelbaar veel motivatie

 

Jongsocialisten goes Claim The Climate

• Start: 1 december 9u @ Zeedijk Oostende (ter hoogte van 3 Gapers)

• Aankomst: 2 december 14u @ Brussel-Noord

• Onderweg ontvangen we...

In het weekend van 9 tot en met 11 november heet Jongsocialisten je welkom op haar volgende congres in de vorm van een Content Weekend. We trekken naar het mooie Leuven waar we een heel weekend lang zullen brainstormen, debatteren en natuurlijk ook feesten.

 

De thema’s waarop we gaan focussen, kozen jullie dit keer helemaal zelf. De winnende thema’s zijn drugs en zorg.

...

JS kleurt buiten het bolletje.

Democratie, wat is dat? Is onze democratie nog democratisch genoeg? Welke rol hebben wij jongeren binnen het politieke systeem? Kunnen we écht inspraak krijgen in beleid? Hoe doe je dat: op de barricades staan of een goeie actie op poten zetten? 

De verkiezingen komen razendsnel dichterbij en worden dankzij Festival...

De Jongsocialisten gaan weer de straat op. Na #metoo, #wijoverdrijvenniet,#mybodymyrights en talloze anders hashtags gaan we verder en sterker de strijd aan met hedendaags seksisme en misogynie. 

Op 8 maart, Internationale Dag van de Rechten van de Vrouw, herdenken we de strijd tegen uitbuiting, onderdrukking, intimidatie en voor een gelijk loon, stemrecht en het recht op een...

Jongsocialisten loopt mee tegen racisme. Middenveldorganisaties, bewegingen en burgers verenigen zich naar aanleiding van 21 maart, de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Tijdens een nationale manifestatie op 24 MAART 2018 in Brussel staan we op tegen haat en agressie, tegen discriminatie, racisme en ongelijkheid.

Doen jullie mee?Platformtekst en eisen // Texte et...

Het nieuwe bestuur van Jongsocialisten wil je graag een spetterend 2018 wensen. We hopen dit jaar ieder van jullie eens te ontmoeten en leuke momenten met jullie te delen. We beginnen alvast met een knal, want na alle nieuwjaarsrecepties is het nu tijd voor dé nieuwjaarsreceptie van het jaar! We starten 2018, een druk en spannend verkiezingsjaar, niet zomaar zonder een feestje....

Op 9 december 2017 vinden de verkiezingen plaats in het Bronks Theater te Brussel. Er wordt zowel een nieuw Nationaal Bestuur als een nieuwe Algemene Vergadering samengesteld. En jij kan mee beslissen wie dat wordt. De kandidaturen zijn ingediend. We kunnen je nu al zeggen dat het een spannende strijd belooft te worden tussen de vele kandidaten.

Tijdens het congres stellen de kandidaten...

Pagina's

Abonneren op Nationaal