Sun, Sea, Socialisme

Primaire tabs

Jongsocialisten België presenteert: een zomerkamp-in-eigen-land, in samenwerking met Jong Socialisten Nederland. Het zomerkamp gaat door in de Sportchalets van Oostende (www.sportchalets.be). We starten op vrijdag 11 juli rond de middag, en eindigen op maandag 14 juli na de lunch.

Momenteel zijn we nog druk bezig met het samenstellen van het programma. Verwacht je onder andere aan workshops en vorming, bezoekjes van rode helden uit België en Nederland, de finale wereldbeker voetbal (wij hopen alvast op België tegen Nederland!), veel tijd om te relaxen en op het strand rond te hangen, lekkere aperitiefjes, sportieve strand- en wateractiviteiten en veel feest.

Voor dit vierdaagse feest vragen we €95 (vol pension én activiteiten). Inschrijven kan vanaf vandaag tot en met vrijdag 13 juni door een mailtje te sturen naar info@jongsocialisten.be. We sturen je dan een inschrijvingsformulier terug en informatie over de betaling van het zomerkamp. Ook je lidgeld (€1) dient betaald te zijn voor vertrek, zodat je ook op kamp verzekerd bent. Omdat de plaatsen erg beperkt zijn, geven we voorrang aan leden die de volledige vier dagen meegaan. Als je meewil, is snel inschrijven dan ook aangewezen!

Het is ook mogelijk om één of meerdere dagen langs te komen, zonder overnachting. Maaltijden en activiteiten zijn uiteraard wel inbegrepen. Voor vrijdag, zaterdag en zondag vragen we €13 per dag, voor maandag €5. Schrijf je hiervoor ook in via info@jongsocialisten.be en geef duidelijk aan over welke dag(en) het gaat. Dit kan tot en met 4 juli.

Plaats: 
Oostende
Datum activiteit: 
vrijdag 11 juli 2014 - 13:00 tot maandag 14 juli 2014 - 2:00
Activiteitstype: