Rondleiding Tentoonstelling 50 jaar Marokkaanse integratie

Primaire tabs

Op zondag 4 mei brengt Jongsocialisten een bezoek aan de tentoonstelling over 50 jaar Marokkaanse migratie. Meer informatie vind je hieronder!

Samen met Youssra El Morabiti, projectverantwoordelijke bij Dakira en sociologe van opleiding, krijgen we een uitgebreide rondleiding door heel de tentoonstelling over 50 jaar Marokkaanse migratie. Deze tentoonstelling wordt georganiseerd door Dakira. Dakira maakt deel uit van de Federatie van Marokkaanse Verenigingen.

Ook Yamilla Idrissi (Vlaams Parlementslid voor sp.a uit Brussel) zal ons tijdens de rondleiding vervoegen.

Tijdens de rondleiding krijg je de kans om de gids te bestoken met vragen over zaken die we tegenkomen in de tentoonstelling. Met een gids als reisbegeleider treedt men mee in de voetsporen van de migranten. De gids vergezelt ons tijdens dit traject, die start bij de tijdslijn met een kijk op de gedeelde geschiedenis en eindigt met een kijk op een gedeelde toekomst. Onderweg laat de gids ons kennismaken met 25 verschillende migratieverhalen. Een woordje uitleg bij de verschillende attributen en de foto's doen een halve eeuw migratiegeschiedenis helemaal herleven.

PRAKTISCH:

Wanneer: Zondag 4 mei van 13 uur tot 15 uur (we spreken om 12u30 aan het station van Brussel-Centraal)
Waar: Sint-Gorikshallen (Sint-Goriksplein 23 1000 Brussel)
Inschrijven is verplicht en doe je via nora.mouallali@jongsocialisten.be (Opgelet: er is plaats voor max. 15 personen dus wees er snel bij)

Contactpersoon ter plaatse:
Nora Mouallali: nora.mouallali@jongsocialisten.be of 0479 67 62 80

Straat: 
Sint-Goriksplein
Nummer: 
23
Plaats: 
Brussel
Land: 
België
Datum activiteit: 
zondag 4 mei 2014 - 15:00
Activiteitstype: