Nieuwjaarsreceptie 2018

Primaire tabs

Het nieuwe bestuur van Jongsocialisten wil je graag een spetterend 2018 wensen. We hopen dit jaar ieder van jullie eens te ontmoeten en leuke momenten met jullie te delen. We beginnen alvast met een knal, want na alle nieuwjaarsrecepties is het nu tijd voor dé nieuwjaarsreceptie van het jaar! We starten 2018, een druk en spannend verkiezingsjaar, niet zomaar zonder een feestje.

Op vrijdag 9 februari vieren we het nieuwe jaar in hartje Antwerpen: Café Beautiful Planet op het De Coninckplein. We starten om 20:00 en gaan door tot ...

Op het programma: heerlijke hapjes, opzwepende muziek en fijne toogbabbels. We verwelkomen ook Jinnih Beels, onafhankelijke kandidate op de Antwerpse sp.a-lijst, voor een pitch.

Geniet van een glas cava of fruitsap bij aankomst. Je ontvangt daarbovenop nog eens twee gratis drankbronnetjes van je nieuwe bestuursleden. 

Mag ik nog wel rijden na die gratis drankjes? Liever niet! We bieden je een gratis slaapplaats aan in Antwerpen. Wil je toch naar huis? Denk dan aan het milieu. Jongsocialisten compenseert een deel van je reis indien je met het openbaar vervoer komt.

Socialisme zal gezellig zijn, of het zal niet zijn!

Schrijf je in via Facebook of info@jongsocialisten.be

We kijken ernaar uit. Jullie ook?

Straat: 
De Coninckplein
Nummer: 
12-16
Postcode: 
2060
Plaats: 
Antwerpen
Land: 
België
Datum activiteit: 
vrijdag 9 februari 2018 - 20:00 tot 23:30
Activiteitstype: