Antifascism Seminar @ Weissenbach am Attersee van 5 tot 7 mei.

Primaire tabs

Antifascisme is één van de grote thema’s waarop de Oostenrijkse jongsocialisten steevast inzetten. De bijna-verkiezing van Norbert Hofer wijst erop dat dit nodig is en blijft. Ieder jaar gaat SJÖ (Sozialistische Jugend Österreich) op toer doorheen het hele land om de herinnering aan de donkerste episode uit de geschiedenis levendig te houden én te blijven wijzen op de noodzaak van de strijd.

De ronde sluiten ze af met een Antifascism Seminar in Weissenbach am Attersee, dat dit jaar plaats vindt van 5 tot 7 mei. Op dit seminarie worden strategiën en theorieën van de antifascistische strijd besproken, en wordt de actualiteit in het licht hiervan bekeken.

Wil je hieraan deelnemen (samen met 200 andere jongsocialisten).

 

Het busvervoer vanuit 3 Oostenrijkse steden (Wenen, Linz & Graz op de middag), eten en overnachting is voorzien. De organisatie raadt aan om tent en slaapzak mee te nemen.Je dient je vlucht te boeken en zelf te betalen. Het is handig als je tegen de middag in Oostenrijk bent, dan kan je gratis mee met de bus.Programma: Diner en plenaire opening (vrijdag) – Seminaries (Engels) en bezoek aan het concentratiekamp van Mauthausen (zaterdag) – Herdenking van de bevrijding van Mauthausen (zondag)

 

Interesse? Contacteert uw internationaal secretaris Maxim via maxim.veys@gmail.com of 0477 71 80 96.

Land: 
België
Datum activiteit: 
donderdag 4 mei 2017 (Hele dag) tot zondag 7 mei 2017 (Hele dag)
Activiteitstype: