25 Years of YES: Seminar and Gala Dinner @ Brussels

Primaire tabs

Kameraden,

 

In 1992 werd ECOSY opgericht, de Europese koepel van Jongsocialisten en haar zusterorganisaties op het continent. Van 9 tot 12 november viert de organisatie haar 25-jarig bestaan. Als Belgen en rasechte Europeanen kunnen we hier niet ontbreken!

De driedaagse bestaat onder meer uit twee dagen seminarie op vrijdag en zaterdag. De donderdagavond vindt een galadiner en feestje plaats. Ook zaterdagavond wordt er gevierd. Alles gaat door in Brussel.

Normaal gezien dient iedereen een deelnameprijs van € 100 te betalen. Gezien de korte afstand en geen nood aan overnachten konden we bekomen dat JS'ers hier helemaal gratis aan kunnen deelnemen! Wie niet thuisgeraakt 's avonds en toch wil overnachten kan zich ook klassiek inschrijven, overnachting kan worden voorzien door YES, maar de keuze is aan jou. De andere delegaties mogen maximaal 4 leden bedragen, wij mogen 10 mensen selecteren!

 

Programma (voorlopig):

- Donderdag 9 november: Overdag Leaders Meeting (voorzitters van alle organisaties) + 's avonds Gala Dinner en feestje (start om 18u!)

- Vrijdag 10 november: Seminariedag

- Zaterdag 11 november: Seminariedag

Het inhoudelijke programma is nog in voorbereiding door YES.

 

Deadline: 12 OKTOBER (!)

Meer info? Contacteer maxim via maxim.veys@jongsocialisten.be of 0477 718 096.

Land: 
België
Datum activiteit: 
donderdag 9 november 2017 - 11:15 tot zaterdag 11 november 2017 - 11:15
Activiteitstype: