Home About us Ons vurig aanbod Afdeling Foto Contact

Zomeruniversiteit

10/09/14 - Politiek gaat ons allemaal aan. Want onze toekomst bepalen we samen, ook als we jong zijn. Jongsocialisten organiseert samen met sp.a een zomeruniversiteit in Brussel voor alle jongeren die zich een dag lang willen verdiepen in de hedendaagse politiek. Lees hieronder alvast meer!

Opinie: Israëlisch-Palestijnse conflict

22/07/14 - Naar aanleiding van de conflicten tussen Israël en Palestina schreef het nationaal bestuur van Jongsocialisten onderstaand opiniestuk. Lees hieronder alvast meer!

Zomeractie: Ben jij een stresskiek?

10/07/14 - Jongsocialisten, Joetz & Magik? (ABVV-Jongeren) lanceerden op 10 juli een zomeractie rond stress bij job-en weekendstudenten. Zijn onze jobstudenten echte stresskiekens, of valt dat allemaal wel mee? Dat is de vraag waar wij deze zomer een antwoord op zoeken.

Malhaize in de retail: miljoenen op de kap van het personeel

23/06/14 - Al jaren woedt er een prijzenoorlog binnen de retail en iedereen is hier de dupe van, behalve management en aandeelhouders.

Typeactie zomer: Voor een links park(eer)beheer

10/06/14 - De zomereditie staat in het teken van openbare ruimte, die steeds meer door privéwagens wordt opgeëist. Steun deze actie met je lokale afdeling en bestel je flyers!

  Agenda
 • 20/08/2014
  IUSY World Festival
 • 13/09/2014
  Zomeruniversiteit
 • 17/09/2014
  Inleefreis Sarajevo

 •   Kom erbij
  Word lid! Sluit je aan bij Animo en verander mee de wereld: maak hem linkser en dus rechtvaardiger.

  Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


  Even geduld, de tweets zijn aan het laden
  Twitter Facebook Youtube Picasa google calendar RSS